Tytus Howard Jersey  seribella – serigroup.com.my

SERI BELLA

SeriBella Produk Makanan Tambahan untuk Serikan Wajah dari Pengasas Bella Ammara Belle Yahya.

Tomato

Khasiat buah tomato untuk kesihatan kulit memang tidak dapat disangkal lagi. Tomato mempunyai pelbagai khasiat yang membantu menyerikan wajah. Tomato juga tinggi dengan antioksidan yang berfungsi sebagai pelindung dari sinaran ulta-violet (UV) yang membahayakan kulit.

Madu

Madu bukan sahaja bertindak sebagai pemanis semata-mata. Dalam kesihatan kulit, madu berfungsi sebagai pelembab kulit dari dalam. Ciri antioksidan yang tinggi dalam madu membantu menghilangkan sel kulit mati. Madu juga membantu dalam proses pembentukan kolagen yang menyembuhkan parut luka.

Strawberi

Buah strawberi tinggi dengan vitamin C dan pelbagai mineral yang bermanfaat untuk kulit. Vitamin C juga memainkan peranan yang penting dalam menguatkan sistem imun badan. Kandungan serat yang tinggi dalam strawberi juga membantu melancarkan sistem penghadaman.

SERI BELLA

Seribella merupakan produk makanan tambahan yang diinovasikan dari gaburan lycopene dari tomato, strawberi, madu dan juga daun buah zaitun.

KELULUSAN KKM

Seribella Advance Formula diklasifikasikan sebagai makanan tambahan dan telah berdaftar serta mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan KKM020617/05/133.

-e Garrett Bradbury Jersey 
Close Menu
×
×

Cart